Nejlepší zdravá pizza plná energie – recept

Když člověk tvoří s láskou, je vždy úspěšný, protože ho naplní pocit seberealizace. A když se můžete o to, co vás naplňuje, podělit, je to to nejvíc, co naše duše může zažít. Takhle já vyjadřuji lásku své rodině a lidem, které mám ráda . Udělat pizzu z rajčat a bylin, které jsem sama vypěstovala je pocit, který se nedá ničím nahradit. S láskou od semínka až po produkty, které vyrábím to jsem já a má Magická kuchyně. Pizza je z Bio celozrnné špaldy, rajčata a zelenina bio z naší farmy a sýr Bio Gouda a Mozarella z Lidlu.
Recept
- 500 g bio celozrnné špaldové mouky z Lidlu
- 300 ml vody
- Lžíce extra panenského olivového oleje
- Lžička soli
- Lžíce panely (sušená třtinová šťávy bez přídavku cukru)
- 1 sušené droždí nebo domací kvásek, jak jste zvyklí
Všechny přísady smíchám a dám dělat do pekárny na chleba program těsto, kde těsto za zhruba hodinu krásně vykyne.
Recept na domácí pizza omáčku
- Přesný recept si musíte vytvořit sami, protože magická kuchyně je hlavně o intuici. Já používám hlavně zeleninu z mé farmy. Rajčata, cibuli, česnek, domácí lisovaný olej a bylinky, jako je rozmarýn a bazalka.
- Na oleji orestiji cibuli a přidám nakrájená domácí bio zralá rajčata. Osolím a opepřím, Dám větvičku rozmarýnu a nechám zredukovat. Pak přidám utřený čenek a ještě provařím. Dosladím panelou (sušená třtinová šťávy bez přídavku cukru).
- A mé malé tajemství je ruční práce s těstem, žádný váleček!
- Poté těsto na plechu potřu ještě olivoým olejem, do kterého jsem dala utřený česnek a až poté natřu omáčkou, kterou jsem si sama vyrobila.
- Pak už stačí jen ozdobit domácí zeleninou a oprravdu kvalitními přírodními bio sýry, aby pizza měla energii.
- A nakonec si připravte talířky a nikoho na oběd nezvěte, nebo na vás nic nezbyde 🙂
