Vědma o úplňku v Blížencích aneb planeta se rozhodla pro změnu!
Úplněk nastane dne 27.11.2023 v 10 hodin 16 minut.
Jsme na prahu velkých změn. Jako společnost jsme došli na okraj propasti. Přeskočit nejde a prolézt také ne. Jediná možnost je vrátit se a změnit své chování, aby se vytvořil most, díky kterému se začne tvořit „Nová Země“. Ano! Tento fenomén skutečně existuje. Bohužel, mnoho z nás si myslí, že přiletí mimozemšťani a všechny nás vysvobodí. Nikdo nepřiletí a ani my, vědomí, nikam nepůjdeme. Změna musí proběhnout zde na planetě s náležitým pochopením a přijetím nového principu Věku Vodnáře, tj. zcela vědomého přístupu ke svému zdraví s respektem k Matce Zemi. Stačí k tomu řící jen jedno slovo! Karma! Tedy proces učení a nepochopení učebních lekcí.
Matka Země se rozhodla nerespektovat život na Zemi. Proč tomu tak je? Co se děje v jejich energiích? Na co tak silně reaguje? Proč soptí? Nemáte pocit, že výbuch sopky může symbolizovat hněv? Více v poselství Sopečné aktivity zde
Takže otázka zní: „Co jsme jako lidstvo nechopili?“
Nejprve vám ovšem vysvětlím, proč nepíši astrologické články v úrovni osobní. Osobní úroveň nechám těm, kteří ještě transformací v této úrovni neprošli. Vidím transformační energii napříč pyramidou vědomí. Tedy od chvíle zrodu, řekněme u Zdroje, než se vůbec dostane k Zemi a poté ve všech čtyřech úrovních pyramidy vědomí. Je to úroveň osobní, vztahová, kolektivní a planetární. Transformační energie se projevuje v každé úrovni trochu jinak. A vzhledem k tomu, že jsme se jako lidstvo posunuli do úrovně, kdy je planeta na prvním místě, protože v transformačním procesu nejde o lidi, ale o planetu, budu se věnovat tomuto tématu do hloubky. Tak např. v planetární úrovni se zpracovává soběstačnost a tvorba vlastních potravinových zdrojů a v úrovni osobní si lidé teprve začínají uvědomovat, že jejich zdraví je na prvním místě.
Co my jako lidstvo nechápeme?
Víte, že platí pravidlo: „Co je zdravé pro mě a mou rodinu, je zdravé také pro planetu a její ekosystém?“ Vyplývá to z principu, že každý člověk je součástí všeho. A to včetně kolektivních vztahů, přírody a ekosystému. Svým chováním proto člověk neovlivňuje jen sám sebe a svůj život, ale zákonitě i vše, co se okolo něj tvoří. Je tvůrcem! A pokud tuto roli pochopí a začne si sám vědomě tvořit své zdraví, tvoří tím i zdravou planetu, jejíž je součástí.
Zásadní pilíř naší existence si mnohdy neuvědomujeme. Jsme pouhou součástí všeho (v tomto případě vyzdvihnu přírodu a její ekosystém). Neuvědomujeme si, že jsme v tuto chvíli závislí na rozhodnutí Matky Země, zda neaktivuje všechny sopky a nepošle nás zpět odkud jsme přišli a nezačne znovu od začátku. Uvědomme si, že planeta nás ke své obnově vůbec nepotřebuje!
Proč jsme závislí na ekosystému?
S tímto propojením se již narodíme. Napadlo vás někdy zeptat se, proč tomu tak je? Mě ano. Je to proto, abychom měli potřebu tvořit s planetou zdravý vztah. Pokud jen žijeme a neuvědomujeme si, že náš ekosystém je naším domovem, dává nám zdraví a nezávislost, nejsme v žádném případě vědomí! Systém nás drží v závislostech na umělých farmakách, potravinách, alkoholu, drogách, palivech, plastových obalech apod. a ukazuje nám, že uvnitř systému se vytváří vysloveně toxické prostředí! Naše společnost produkuje plasty, které ničí naše zdraví, pronikají do našeho těla a postupně ho otravují mikroplasty a my se stále uchylujeme k jejich nakupování i přesto, že existuje zdravější cesta plná svobody a soběstačnosti. Ta propast, o které jsem psala v úvodu článku se vytvořila proto, že jsme zapomněli tvořit své zdraví zdravým způsobem s respektem k planetě. Bez chcemických konzervantů, plastů, barviv, chemií a farmak. Jsme na okraji propasti, do které můžeme velmi brzy spadnout, pokud se ale „šupem“ nezměníme. Navnímala jsem, že velký zlom přijde v březnu roku 2024. Do té doby je potřeba, abychom se rozhodli pro změnu. Ti, kteří se rozhodnou a začnou pracovat na tvorbě svého vztahu k přírodě a své soběstačnosti, dostanou ještě příležitost dokázat, že to myslí vážně. Otázkou je, jak moc síly a bolesti bude zapotřebí, abychom si uvědomili, co činíme. Pomohu vám pomocí enviromentálního koučinku uvědomit si, co je v tuto chvíli nezbytné. Rozhodnutí je ale na vás!
Vezměte si tužku a papír …
Koučink zdraví a zdravé planety:
- Jakým způsobem smýšlím o svém zdraví?
- Co konkrétně dělám pro své zdraví?
- Nekupuji toxické potraviny?
- Nekupuji potraviny v plastových obalech?
- Uchovávám doma vyrobené potraviny ve skle?
- A co cukr, tichý zabiják. Používám ho doma a dávám ho dětem?
- Uvědomuji si, že cukr jde nahradit například medem a tím podpořit okolní farmáře?
- Kupuji ovoce a zeleninu na bio rodinných farmách a ne chemicky ošetřenou v obchodech?
- Používám doma pouze přírodní drogerii, která nemá plastový obal?
- Umím si vyrobit přírodní kosmetiku a uchovat ji ve skle?
- Jsem ochotna se naučit ekologickým a udržitelným způsobem pečovat o své zdraví?
- Uvědomuji si, že v alarmující situaci, která poškozuje zdraví mé rodiny, je změna nezbytná?
- Kdo může zajistit moje zdraví a zdraví mé rodiny?
- Co jsem ochotná(-ý) pro své zdraví a zdravou rodinu udělat?
- Jak tvorba mého zdraví a rodinného hospodaření ovlivní životní prostředí?
- Jakým způsobem si jako rodina chceme zajistit v dnešním světě přísun zdravých chemicky neošetřených potravin?
- Pěstuji si vlastní jídlo a buduji tím tak své zdraví a soběstačnost?
- Ne!? Mohu to nějakým způsobem změnit?
- Jak konkrétně budu postupovat a jak zrealizuji změnu?
- Mám dostatek informací?
- Kde potřebné informace získám?
Tohle je jen hrstka otázek, na které o úplňku v Blížencích potřebujeme najít odpovědi. Ale co potom? Až je najdeme?
Inu, poučíme se a začneme tvořit jinak, zdravě a s pochopením …
Vědma, která vnímá, že jsme došli až na okraj propasti …
V minulosti Vědmám nikdo nenaslouchal, protože nás jejich pravdivost děsila. Berme proto strach jako výzvu ke změně. Je nejvyšší čas to změnit. Naslouchat a změnit náš způsob tvorby dřív, než bude pozdě!
Zde najdete návod na svou soběstačnost v zimním období: https://magickakuchyne.cz/2023/11/23/jak-si-zajistit-dostetecny-prisun-energie-a-cerstvych-zdravych-potravin-i-v-zimnim-obdobi/