Domácí výroba a Tínčiny recepty
Na našem blogu najdete originální Tínčiny recepty z její Magické kuchyně
Na našem blogu najdete originální Tínčiny recepty z její Magické kuchyně
Předáváme naše zkušenosti s tvorbou soběstačnosti a rodinného hospodaření
Tvoříme návody udržitelného rodinného hospodaření, recyklace a permakultury
Recept vhodný pro domácí pekárnu: Pečeme na program „Celozrnný“.
Připravte si : Postup: Vše rozmixujeme a podáváme
Panela Raw superfood Panela je ztuhlá sladká třtinová šťáva, která má bohatou škálu chutí a vůní. Používá se jako zdravější varianta slazení. PANELA se vyrábí z cukrové třtiny a je známá též pod názvy: chancaca, piloncillo, panocha, penuche, mascobado, azúcar de turbinado, jaggery, gur, rapadura, papelillo, raspadura, empanizao. Panela svým vzhledem připomíná hnědý cukr. Nemá ovšem s rafinovaným cukrem…
Více
Všechno smícháme a zaděláme kynuté těsto, které necháme vykynout 60 minut. Poté uválíme veky. Pomažeme vejcem. Necháme na plechu na pečícím papíru kynout ještě dalších 35 minut. Poté pečeme na 190st. asi 30minut. Dobrou chuť
Proč nás právě konec roku a novoluní ve Střelci nutí bilancovat? To, jak se chýlí staré ke konci, nás nutí zamyslet se nad naším počínáním. Kdy jindy se máme zastavit a podívat se, kam jsme došli. O novoluní ve Střelci to nebude jiné. Situace a odžité příběhy napoví, co skutečně chceme a co z duše…
Více
Zdravý recept:
Stačí rozmixovat a nalít do kelímků. Já mám zmrzlinovač i formy na nanuky. Když máme chuť na zmrzlinu hned, tak směs dám do zmrzlinovače. Dobrou chuť. S láskou Tínka s rodinou.