Sídlo firmy: Tina Energy - Záruka Energie s.r.o. Bezručova 2246/31, Pod Bezručovým vrchem, 794 01, Krnov, IČO: 14412594
+420 773 735 826
magickakuchyne@email.cz

Říjnový horoskop pro jednotlivá znamení

Říjnový horoskop pro jednotlivá znamení

Říjen je měsíc vztahů! Pokud chcete vědět, co nás všechno čeká, přečtěte si nejnovější článek zde

Beran – 21. 3. až 20. 4.

Milí berani. Přichází čas vaší transformace a vnitřní proměny. Nese sebou sebepoznání, lásku a několik zásadních změn ve vašem životě. Je důležité, abyste se zaměřili na vaši energii a poznání svých generačních vzorců chování. Pokud totiž máte být svobodní, potřebujete najít sebe a zjistit kdo jste, což, pokud ještě podléháte emocím vašich rodičů, není vůbec jednoduché. Zjistěte tedy, kým chcete být a najděte způsob, jak vaše nové „já“ zrealizovat.


Lev – 23. 7. až 22. 8.

Mílí lvi. Láska je nejdůležitější energií na světě. Ale vy ji pro sebe máte opravdu málo. Je čas si uvědomit, že začít milovat své zdraví, své pocity a své já, je pro vás celoživotním tématem. Prozatím tvoříte více méně proto, abyste naplnili lidi okolo vás. Ale kde jste vy a váš život? Skoro, jako by neexistoval. Vaším tématem je naučit se respektovat sebe a své potřeby a stát se sami sebou. Bez předsudků, soudů a nepochopení si stoupnout do své osobní síly.


Střelec – 23. 11. až 21. 12.

Milí střelci. Najděte dveře, které vedou ke svobodě. Vnitřní svoboda pramení ze sebepoznání a otevření se univerzální moudrosti. Hledejte odpovědi na své otázky a už si nenechte namluvit, že nejste dost dobří, dost hezcí a dost chytří na to, abyste uspěli ve vlastním životě. Vaše ego má naprogramované vzorce, které nepodporují vaše štěstí a vy byste měli najít dostatek odvahy na to, se jim postavit. Nikdy není pozdě a nikdy neříkej nikdy. Jdi za svým štěstím, střelče!


Býk – 21. 4. až 21. 5.

Milí býci. Harmonie není jen slovo. Je to životní moudrost a je to také životní styl. Nemusíte se trápit a utápět svůj žal ve sportu, u žen, v alkoholu a v nezdravém konzumním způsobu života. Tento měsíc je měsícem vaší transformace do vědomí. Pokud si dovolíte opustit princip oběti a budete chtít žít šťastný a harmonický život, najdete někoho, kdo vám ukáže cestu. Stačí jen chtít a nebrat si vzorec kolektivního nevědomí za svůj. Chcete-li poznat sebe a způsob, jakým tvořit svůj život, máte dveře otevřené.


Panna – 23. 8. až 22. 9.

Milé panny. Jste přecitlivělé a nechcete opustit komfortní zónu pocitu oběti a sebedestrukce. Setrváváte ve starých energiích a doufáte, že se „něco“ stane. Stane se jen to, že vám do života vstoupí potřeba změnit sebe a svůj život. Naslouchejte té potřebě a nebojte se zkusit něco nového, protože vaše duše touží po tom, abyste ji naslouchali. Rozhodněte se si dát váš život do pořádku, protože kdy jindy než teď je ta chvíle.


Kozoroh – 22. 12. až 20. 1.

Milí kozorozi. Vaše práce není na světě to nejdůležitější. Měsíc říjen vám dává možnost poznat něco mnohem důležitějšího, než úspěch a kariéru. Dává vám možnost poznat sebe a své já. Veškerý úspěch je totiž schovaný ve vašem sebepoznání, které vás naplní. Pokud se nerozhodnete hledat hodnoty, které naplní vaši duši, peníze ani kariéra vás šťastnými neudělají. To vaše já a poznání vlastních potřeb, touha po silném propojení s opačným pohlavím a láska k sobě vám dají, co potřebujete.


Blíženci – 22. 5. až 21. 6.

Milí blíženci. S vámi je to těžké. Nechápete podstatu životní energie. Vaše návyky jsou toxické a slovo energie vás děsí. Váš život se změní, až se rozhodnete skončit ze sebedestrukcí a uvědomíte si hodnotu vlastního života. Vaše potřeby jste stavěli nad lásku, domov i rodinu a teď sklízíte, co jste zaseli. Kdo seje, sklízí. A to, co dostáváte, odpovídá tomu, co jste tvořili. Pokud se vám to nelíbí, změňte svůj pohled a postoj.


Váhy – 23. 9. až 23. 10.

Milé váhy. Vaším úkolem je podívat se na sebe novým pohledem. Jestli jste v životě nedosáhli toho, po čem toužíte, tak jste pravděpodobně nepochopili princip tvorby. Nezmění-li se váš postoj, nezmění se ani váš život. Podívejte se na sebe z pohledu tvůrce a ne z pocitu oběti, najděte odpovědi, které hledáte. Tvořit, znamená být zodpovědný ke svému chování a ke svému životu, vědět co chci a najít způsob, jak toho dosáhnout. To vy neděláte.


Vodnář – 21. 1. až 20. 2.

Milí vodnáři. Vám se blýská na lepší časy. Stáváte se nejlepší verzí sebe samých, ale pozor na vaši energii. Nevydávejte jí víc, než máte a stále mějte na paměti, kde je vaše místo a poznejte do hloubky své životní hodnoty. Čeká vás úspěch a nejlepší roky vašeho života. Jen hledejte kouzlo vědomí a stále směřujte tam, kam chcete. Ale nerozdávejte se! Naučte se pracovat se svou energií moudře a s láskou věnujte čas i pozornost své rodině a svému zdraví. Kariéra a cesta za snem je důležitá, ale není to gró vašeho života.


Rak – 22. 6. až 22. 7.

Milí raci. Buďte sami sebou a nebojte se obrátit směr vašeho života a nabrat kurz k vaší duši a k sebepoznání. Nikdy jsi nebyli tak blízko pochopení svých potřeb, svého ega a programů, které vaše životy vedou po cestě karmy. Chcete-li kráčet svobodně, je potřeba si tuto cestu proklestit a naučit se o sobě co nejvíce, vědět, kdo jste a kam směřujete a nenechat se odradit. Vaše ego vás bude pokoušet a hledat výmluvy, proč se na cestu sebepoznání nevydat. Naučte se být si vědomi, že tenhle směr, který jste nabrali, vám dá svobodu tvorby.


Štír – 24. 10. až 22. 11.

Milí štíři. Nejste tady proto, abyste se trápili, ale proto, abyste se naučili žít. Vaše duše potřebuje pozornost a vaše vědomí potřebuje objevit. Nejste na to sami. Nebojte se zkoumat nové vody pochopení a přijetí vlastního já. Máte obrovský potenciál, který čeká, až ho objevíte. Jste tu pro sebe a pro pocit štěstí a naplnění svých snů. Jakmile naplníte svou duši pokorou, láskou a vírou v sebe samé, najdete moudrost, která je ukryta hluboko uvnitř vás samých.


Ryby – 21. 2. až 20. 3.

Jste strůjci svého štěstí. Bezmoc a strach vás nemůže ovládat, pokud přijdete na to, odkud se berou. Buďte silní a poznejte své já. Vaše vzorce chování a vaše zátěže vás nemohou ovládat, pokud se rozhodnete převzít kontrolu nad svými emocemi. Nejste sami sebou, protože vás nenapadlo hledat uvnitř sebe. Hledejte to, co jste ztratili. Hledejte svou duši.